ads_logo

1 times professionel fotosession GRATIS

Normalpris 599 kr.

Få taget dine professionelle billeder hos Captured Fotostudie helt gratis (begrænset tilbud) og med 100% tilfredshedsgaranti. Betal kun for de billeder du elsker.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

100% tilfredshedsgaranti med professionel fotograf

Garantien: Hvis du ikke elsker billederne, så er der ingen regning. Jeg har gennem de seneste 10 år+ fotograferet 100 vis af babyer, børn og familier mm. og kan i mit studie garantere dig de bedste forudsætninger.

Janus Olsen, Professionel Fotograf

Signatur_sort

Ring til mig, hvis du har spørgsmål

Mød mine tilfredse kunder

Ellis Munck NielsenEllis Munck Nielsen
09:12 25 Aug 24
En samlet god oplevelse, at få taget portrætbilleder 3 gange god oplevelse:- hjemmeside med tydelig inspiration,- atmosfære under seancen og- instruktion og levering.Klar anbefaling.
Hanne PetersenHanne Petersen
14:44 01 Jul 24
Fantastiske billeder, og godt behageligt samarbejde om at få dem i kassen.
Louise MarieLouise Marie
13:35 29 May 24
Dygtig fotograf, der har styr på sit håndværk og meget professionel. Kan varmt anbefale ham!
Thomas FrickhThomas Frickh
21:20 17 May 24
Måtte spontant få lavet nogle pasbilleder. Gik der uden en aftale, behøvede overhovedet ikke at vente. Billeder blev accepteret. Janus er en jordnær og imødekommende fyr, der er klar til en god snak. Stærkt anbefale!
nella øksnebjergnella øksnebjerg
06:53 09 Apr 24
Kan varmt anbefale!Det var virkelig en god oplevelse. Janus tager nogle super billeder , og vi var så glade da vi så billederne.Professionel og behagelig, der kan få mig og min lille datter på 1 år til at slappe af.Han tog sig desuden god tid til at få det helt rigtige billede.
Marie NebelongMarie Nebelong
15:49 11 Mar 24
Rigtig sød og dygtig og meget tålmodig vi var 7 til familie foto med 2 af børnene der havde det lidt svær men han var virkelig god til at tackle det.Hvis du i bil er det lidt svært at finde parkering i weekenden.
Ewa CHEwa CH
11:22 03 Mar 24
Jeg vil klart anbefale Captured Photo Studio. Jeg har haft fornøjelsen af ​​at få taget billeder ved fotografi, og jeg kan roligt sige, at jeg er utroligt tilfreds med resultatet. Janus er en fantastisk fotograf, der virkelig forstår at fange øjeblikke og skabe smukke billeder. Han lyttede til mine ønsker og behov og var i stand til at oversætte dem med sit kamera til et par godt billede.
Dorrit OlsenDorrit Olsen
14:18 05 Feb 24
Rigtig god oplevelse at have børnebørnene med til en fotosession hos Captured Fotostudie. Skønt med en fotograf der havde tålmodighed med børnene.
Mark LaursenMark Laursen
18:57 04 Feb 24
Super professionel service. Vi er meget tilfredse med vores billeder. Janus var god til at instruere og var rigtig god til børn. Alt i alt en super fed oplevelse!
Rigtig god service og flotte kvalitetsbilleder.
Hans FriedrichsenHans Friedrichsen
19:12 30 Jan 24
Jeg skulle hurtig få lavet pasfotos, Det var intet problem og jeg kunne komme med det samme. Jeg fik også en super betjening 👍
Anna DucAnna Duc
15:19 12 Jan 24
Super god service. Kunne hurtigt få en tid til babyfotografering.
Louise DupontLouise Dupont
15:58 13 Dec 23
Super fin fotosession med Janus. Han tog flotte billeder af os og min lille søn på 10 måneder, som gav store smil til Janus helt fra starten (måske pga det fyldige skæg)? 😀 Tak! Vi glæder os til at modtage billederne.
Majbritt NielsenMajbritt Nielsen
08:44 06 Jul 23
Janus er meget professionel og grundig med sine billeder. Resultatet er et rent mesterværk og et grundigt håndværk. Billedkvaliteten og fotopapireret er helt i top. Kan varmt anbefale, at få taget billeder hos Janus til bryllup, konfirmation, student eller bare af familien.
js_loader

Book din gratis fotosession

Gratis fotosession kun i en begrænset periode. Aflys senest 24 timer før. Betal kun for de billeder du elsker. Ingen andre gebyrer.

Mandag til lørdag fra 9:30 til 16:00.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Copyright © 2024 – Captured Fotostudie // Randersgade 53 // 2100 København Ø. // Telefon: 22 29 24 44 // CVR: 34944180