ads_logo

1 times professionel fotosession GRATIS

Normalpris 599 kr.

Få taget dine professionelle billeder hos Captured Fotostudie helt gratis (begrænset tilbud) og med 100% tilfredshedsgaranti. Betal kun for de billeder du elsker.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

100% tilfredshedsgaranti med professionel fotograf

Garantien: Hvis du ikke elsker billederne, så er der ingen regning. Jeg har gennem de seneste 10 år+ fotograferet 100 vis af babyer, børn og familier mm. og kan i mit studie garantere dig de bedste forudsætninger.

Janus Olsen, Professionel Fotograf

Signatur_sort

Ring til mig, hvis du har spørgsmål

Mød mine tilfredse kunder

nella øksnebjergnella øksnebjerg
06:53 09 Apr 24
Kan varmt anbefale!Det var virkelig en god oplevelse. Janus tager nogle super billeder , og vi var så glade da vi så billederne.Professionel og behagelig, der kan få mig og min lille datter på 1 år til at slappe af.Han tog sig desuden god tid til at få det helt rigtige billede.
Lenka NikbakhtLenka Nikbakht
14:01 01 Apr 24
Marie NebelongMarie Nebelong
15:49 11 Mar 24
Rigtig sød og dygtig og meget tålmodig vi var 7 til familie foto med 2 af børnene der havde det lidt svær men han var virkelig god til at tackle det.Hvis du i bil er det lidt svært at finde parkering i weekenden.
Ewa CHEwa CH
11:22 03 Mar 24
Jeg vil klart anbefale Captured Photo Studio. Jeg har haft fornøjelsen af ​​at få taget billeder ved fotografi, og jeg kan roligt sige, at jeg er utroligt tilfreds med resultatet. Janus er en fantastisk fotograf, der virkelig forstår at fange øjeblikke og skabe smukke billeder. Han lyttede til mine ønsker og behov og var i stand til at oversætte dem med sit kamera til et par godt billede.
js_loader

Book din gratis fotosession

Gratis fotosession kun i en begrænset periode. Aflys senest 24 timer før. Betal kun for de billeder du elsker. Ingen andre gebyrer.

Mandag til lørdag fra 9:30 til 16:00.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Copyright © 2024 – Captured Fotostudie // Randersgade 53 // 2100 København Ø. // Telefon: 22 29 24 44 // CVR: 34944180